Gelnagels: mooie natuurlijk ogende nagels voor iedere vrouw!

De meeste vrouwen zien er graag goed uit, inclusief een paar elegante vrouwelijke handen met mooie lange nagels. Helaas hebben we niet allemaal van die sterke nagels die lang worden zonder te breken of te scheuren. Daarom zijn kunstnagels een goede oplossing en sinds de gelnagel zijn intrede deed, zijn er steeds meer vrouwen die kunstnagels laten aanbrengen en regelmatig een nagelstyliste bezoeken. Iedereen kent de gewone acryl kunstnagel wel, maar wat is nu precies een gelnagel?

Gel nagels zijn kunstnagels die erg veel lijken op onze natuurlijke nagels. In vergelijking met de bekende acryl kunstnagels zijn ze veel dunner en flexibeler waardoor ze heel natuurlijk lijken. De nagels worden gemaakt van een gellaag die wordt aangebracht op je eigen nagel en vervolgens wordt uitgehard onder een uv-lamp. De gellaag kan op je nagel aangebracht worden als versteviging en om je eigen nagel de kans te geven om te groeien, maar je kunt er ook voor kiezen om je nagels eerst te laten verlengen door middel van een tip of sjabloon. De gel is verkrijgbaar in naturel voor een mooie “french manicure” maar ook in diverse kleuren. De nagels kunnen vervolgens gevijld worden in de gewenste vorm en ze kunnen ook versierd worden.

Geef ons 30 minuten, wij geven u 14 dagen! Ontdek de nieuwe generatie nagellak:

So Polish.

Een nagellak die 14 dagen lang houdt, zonder beschadiging van de eigen nagels of glansverlies. Het aanbrengen gebeurt in ons instituut vermits de So Polish nagellak even moet opdrogen en verharden onder een speciale UV-lamp. Je kan je nagels french (met een wit boordje) of in een kleurtje laten lakken. Kan zowel bij vingernagels als bij teennagels worden gedaan. Na wat schoonmaakwerk (nagelriemen achteruit duwen en losse velletjes verwijderen) en 2 laagjes nagellak zit ons werk erop en zien je nagels er werkelijk piekfijn uit. SO PERFECT: Houdt 14 dagen zonder beschadiging van eigen nagels. SO NATURAL: Zo dun en heel natuurlijk. SO FAST: Eenvoudige applicatie en verwijdering. SO STRONG: Nooit meer broze en gespleten nagels. SO COLOURFUL: Onweerstaanbare kleuren voor elke vrouw.